Over

Levend Water Almanak is een particulier initiatief van Peter den Harder.

Samen met zijn vrouw is hij initiatiefnemer van diverse websites, waar onder:

* Kracht Voor Herstel

* Huizen Van Zegen

Roeping:

God heeft me geroepen als “visser van mensen”. Het is mijn verlangen en mijn passie om mensen het Woord van God te verkondigen en hen te brengen aan de voeten van Vader God, de Schepper van Hemel en aarde. Ook schrijf ik veel via onze weblog. Niet zwaar theologisch, maar zoveel mogelijk in heldere en begrijpelijke taal.

Omdat Peter een opleiding heeft gedaan op het Koninklijk Onderwijsfonds voor de Scheepvaart te Amsterdam en later via BBL ook zijn diploma heeft gehaald als volmatroos, is het niet raar dat hij een enorme passie heeft met alles wat met Scheepvaart te maken heeft. Beide werelden van zowel de liefde voor Christus Jezus en de scheepvaart kunnen we middels deze website en onze boot, verbinden met elkaar.

Daarnaast zou het heel mooi zijn als mensen naar aanleiding van de nieuwe website hierover www.levendwateralmanak.nl zich willen aansluiten door onder meer zelf ook te gaan varen met deze vlag en hun gegevens op de site te vermelden onder ‘schepen’. Het mooiste en het liefste wat ik zou willen is dat het een soort platform word waar mensen elkaar kunnen gaan ‘ontmoeten’, door contact met elkaar op te nemen en samen te gaan varen met die ene vlag: ‘Geloof, Hoop & Liefde’.

Wilt u ons ondersteunen in deze bedieningen?Voor het doen van geldelijke giften mag u gebruik maken van Stichting The Fathershouse International op banknummer NL15 RABO 0138 1716 29 Ovv KVH-Evangelisatie. (ANBI erkent, u kunt uw giften derhalve aftrekken van de belasting, wilt u wel er op letten dat u tenminste OVV KVH er bij vermeld? Dank u wel!

In Christus verbonden,

Peter & Marion